2015/08/24 祖兒護師兄「畀啲時間認識」

蘋果日報
媽咪唔Like男友變磨心
祖兒護師兄「畀啲時間認識」

【澳門直擊】前晚英皇在澳門舉行15周年演唱會,容祖兒、謝霆鋒、古巨基、張敬軒、林峯、陳偉霆(William)等傾巢而出,蔡卓妍(阿Sa)和鍾欣潼(阿嬌)合組的Twins及張致恒和關智斌的Boy'z重現舞台。着紅色大花裙的祖兒壓軸登場演繹《女皇》,昨日張敬軒在社交網貼紅、黑瓷器的相片,似足兩人身上的戰衣,他更抵死留言:「瓷器與缸瓦……搵嗰兩張死人圖搵咗好鬼耐!」
之前祖兒接受內地訪問,坦言男友劉浩龍(師兄)不獲媽咪歡心,自己夾在中間感到吃力,前晚祖兒被問及此事時,似乎想將大事化小:「媽咪婚姻唔係咁美滿,係為我將來緊張箒,唔代表啲乜。」問祖兒怎樣拉近男友和媽咪的距離?她無奈說:「畀啲時間去認識囉,冇特別安排見多啲,最緊要媽咪身體好,開唔開心會分開處理。」
下月祖兒和李克勤合作在紅館開騷,祖兒說:「我哋有貼身舞,有啲舞我要壓個身埋去,雖然我係微波爐,不過佢都好怕醜。」提到歌迷陳詠釿在曼谷爆炸中不幸逝世,她說:「唔開心咗幾日,因為佢太年輕喇,平時活動佢都會捧場,好sweet。」

■英皇前晚大晒冷在澳門開騷,阿Sa和陳偉霆、張敬軒和關智斌、吳浩康和鍾舒漫企到天各一方。
~
文匯報
英皇星空群而出澳門慶祝15周年 祖兒認媽媽未接受劉浩龍
香港文匯報訊 為慶祝英皇娛樂15周年,旗下歌手空群而出,前晚在澳門舉辦「英皇娛樂和華麗有約演唱會」,出席者包括謝霆鋒、容祖兒(Joey)、林㗖、古巨基、Twins、陳偉霆(William)等,他們亮相時得到不少歡呼聲,當中以內地爆紅的陳偉霆燈牌最多,他們率先連同老闆楊受成、老闆娘陸小曼及英皇高層在台上切蛋糕,為演出揭開序幕,非常熱鬧。
~
Powered by Discuz!7.0 Design by loveucn.com
基本色 ( 京ICP备15028471号)|联系我们 |WAP
GMT+8, 2017-10-24 19:14, Processed in 0.004641 second(s), 6 queries